Zoeken
  • Reginald Bouw

Rosé wijn bij de BBQ

Omdat het niet altijd wit of rood hoeft te zijn ...


Wijn bij de barbecue

Niets zo aantrekkelijk als gezellig, relaxed genieten van een heerlijke barbecue onder de familie of vrienden.

Of het nu gaat om een zomer- of winterbarbecue, er past altijd wel een goed glas wijn bij. De vraag is alleen welke wijn daar dan het best bij past, want vaak gaat het om een uitgebreid scala aan smaken door de verschillende vlees, vis en vegetarische gerechten. Bovendien moet je ook rekening houden met het gezelschap dat je graag wil bekoren.


De wijn die bij alles past

Om al die verschillende smaken aan te kunnen is het handig om een allemansvriend op tafel te zetten. Het mag, maar hoeft zeker geen lichte wijn te zijn. Bij een barbecue gaat het vaak om wat sterkere smaken, rokerige aroma’s, kruiden en marinades.


Daarom kan rosé een ideale optie zijn bij een stralende zomer-barbecue. Een felgekleurde, droge rosé heeft vaak genoeg power en smaak om alle smaken die bij een barbecue komen kijken aan te kunnen. Toch kan een lichte rosé ook heerlijk zijn om tussendoor te drinken of om juist een balans te vinden tussen al die krachtige smaken.


Speciaal voor jou geselecteerd

Bij Guztini di Vini hebben we de ideale “rosé”-partners voor de BBQ. Diep gekleurd of net licht roze, vol en rijk of fris en soepel … De keuze is aan jou!

En voor de prijs hoef je het al helemaal niet te laten. Vanaf € 7 hebben we al een heerlijk Siciliaanse rosé die menig wijnliefhebber zal kunnen bekoren. En bovendien geniet je van een extra korting van 5% bij aankoop van 6 flessen.


Kortom, bezoek de website met het verleidelijke rosé-aanbod, maak jouw keuze en bestel super eenvoudig online.


Summertime, and the livin’ is easy… with a bottle of rosé wine ;-)


https://www.guztinidivini.be/


7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven